Liigu sisu juurde

Tema suurim perekond - joonis fig. Aafrika elevant levib Aafrikas, Shara lõunaosas.

Kõigepealt tuleb öelda, et elevant võib rasestuda ainult teatud päevadel, kuigi nad võivad igal ajal langeda. Elevandi rasedus kestab kauem kui kõik maapealsed imetajad ja on sama palju kui 22 kuud.

Vastsündinud elevant kaalub umbes kg ja on sündinud absoluutselt pimedad. Teie elu järgmise 10 aasta jooksul peetakse teda endiselt väikeseks ja vajab pidevat kaitset.

  1. Normaalne liige paksus labimooduga
  2. Sea elevandid. Mere elevandi mere elevandi kiskja elustiil ja elupaik või mitte
  3. Kuidas moota liikme paksus

Ainult aastaseks saamine, elevandid võivad elada iseseisvalt ja luua oma pered. Mis elevandid söövad Reeglina söövad elevandid lehed ja rohi. Kuid põua ja vihmasadude hooaja, puuviljade, marjade ja isegi puude koor võib nende jaoks saada ka toiduks. Sisse looduslikud tingimused Need põlg söövad iga päev umbes kg taimestikku. Elevantide otsing ja sööki jätab umbes 16 tundi päevas.

Kuid vangistuses söövad nad kaks korda ja mõnikord kolm korda vähem. Elevandid on hea meel süüa köögivilju, leiva ja isegi teraviljakultuuride. Elevandid, keha normaalseks tööks, vajate palju vedelikku, nii et päeval nad joovad liitrit vett. Kui nad haiget teevad, joovad nad veelgi rohkem. Trunk, Talnia ja kõrvad Allpool on huvitavad faktid elevantide keha kõige olulisemate osade kohta. Elevandi pagasiruumi ei ole nina luu. Tänu asjaolule, et elevandi pagasiruumi koosneb st erinevad lihased Sellel on äärmiselt suur paindlikkus ja tugevus.

Üks kord, elevant saab valida pagasiruumi liitri veega, et vala see suhu. Selle pagasiruumi elevant tõstab kergesti kuni kg. Pagasiruumi pikkus on ligikaudu 1,5 meetrit. Tänu pagasiruumile saavad elevandid kergesti ja lihtsalt jõgede keerata. Selleks on nad Liikme suurus elevantist vees sukeldatud ja pagasiruumi hoidke kõrgelt pinna kohal.

Kui elevandid on midagi kaevata või kanda rasket esemeid, kasutavad nad lisaks pagasiruumile ka õlut.

Õlle pikkus vahemikus 2 kuni 2,5 m, kaal umbes kg. Kõrva elevant kaalub kg ja on suurepärane termostaat selle looma jaoks. Päeva kuumas kellaajal kiidavad elevandid kõrvade kõrvad, mis väldivad ülekuumenemist. Külma ilmaga, vastupidi, nad püüavad oma kõrvu keha hoida, et sooja hoida.

Kas hiirte elevandid kardavad? Huvitav asjaolu, et on olemas püsiv arvamus, et elevandid kardavad hiiri. Legend ütleb, et elevant kardab, nagu hiire ronis teda pagasiruumile ja ei rikkunud elu peamisi protsesse. Esimest korda väljendas sarnast avaldust Rooma filosoofi pliny vanem.

soltub liikmest orgasmi

Kuid kaasaegsed teadlased seda müüti täielikult hajutasid. Tegelikult häirivad elevandid lihtsalt nende kõrval olevaid teravaid liikumisi. See tähendab, et kui hiir issas ühes kohas, ei häiri see elevanti mingil viisil. Smart Loomad Teadlased on tõestanud, et elevandid on äärmiselt arenenud eneseteadvuse ja äärmiselt hea mälu. Veelgi enam, nad, nagu delfiinid ja ahvid, suudavad eristada nende peegeldust peeglis. Nagu mälu, on võimatu rääkida ühte huvitavat fakti.

Fakt on see, et elevandid mäletavad täpselt multi-kilomeetrite rada, mille jaoks nad käivad ja seejärel pikka aega kõndida neid. Elevantide vaimsed võimed Elevandi aju kaalub umbes 5 kg, mis muudab selle suurimaks loomade seas.

Elevandid on võimelised kogema erinevaid. Seetõttu rõõmu, kurbus ja kaastunne - kõik see on hästi teada. Elevandid lahkuvad ideaalselt koolituse eest ja suudavad teha palju inimesi meeskondi. Ultraheli poolt võivad elevandid hoiatada oma sugulasi erinevate ohtude kohta. Huvitav Liikme suurus elevantist, et elevandid on oma matmise rituaal. Kui mõni karja liikmest sureb, viskasid tema hõimud maa ja kivide surnukeha. Pärast seda istuvad nad surnu kõrval veel mõned päevad, väljendades seega oma leina.

Mõned huvitavad faktid elevantide kohta Kas sa tead, et elevandi lõhn on 4 korda parem kui -chchekilt? Nende imetajate nägemus on siiski palju hullem. Mõelge elevandi objektile võib olla maksimaalselt 25 m.

Vanade aegadel istusid jahimehed taltsutatud elevandile ja tungis ohvri uurimiseks karja keskele. Elevandi süda lööb kiirusega 30 kaadrit minutis ja kaalub umbes 25 kg.

Varem elevandid kasutati võidelda. Nende suurte välimus ja hiiglaslik suurused olid vaenlase poolt hirmunud.

Siiski tulid leiutisekohased meeled vastu võrgustiku: nad petisid sigade poolt süttiva ainega, süttivad ja suunatud elevantidele. Põrsas kiusamine ja hullu kiirus, millega sigad kiirustasid elevantide suunas, viimati paanikasse.

Reproduktsioon

Iga 10 aasta järel uuendatakse elevandid hammastega. Ühel töötajal saate määrata, parema käega või vasakule elevandi. Elevantide une veeta vaid umbes 3 tundi päevas ja kõik muu kulub toidu otsimisel. Mehed eelistavad elada ühega, samas kui elevant elavad pered. Kui elevantide karja hakkab nälga, siis elevandid eraldatakse sellest ja otsivad toitu ise. Keskmiselt oma elus, elevant põhjustab umbes 9 noort. Ja see on väga huvitav fakt.

Naised ei sünnita oma poisid üksi. Sünnituse ajal on veel üks elevant tingimata olemas, mis võtab kohe vastsündinu, et ema ei purustaks kogemata.

Elevandid on võime kuulda kõlab läbi vibratsiooni jalgade vahemaa 50 km. Elevandi hamba kaalub 3 kg. Kohe pärast elevandi sündi, nad ei tea, kuidas oma pagasiruumi kontrollida. Ja ainult kahes kohas, see asi hakkab neid kuuletuma. Kui elevant on haige, hoolitseb tema sugulased tema eest ja toob ta toitu.

Kui elevant leiab kogemata üksildane elevant, ta võtab vastu "tema vastu ja ei viska ühte ustavat surma. Kui hammaste elevant kulub, see sureb. Elevantide kõrvade veenide muster on ainulaadne ja neid saab võrrelda inimeste sõrmejälgedega.

Tänu heale mälule saavad elevandid pikka aastat Meelde jätta oma kurjategijad ja kui te neid kätte kordate. Nii et ärge solvake neid muresid. Elevandid ei suuda põrgata. Huvitav fakt: ainult elevant, kõik loomade seas teab, kuidas pea peal seista. Naljakas fakt: elevandid nagu õlle joomine ja nad isegi teavad, kuidas macaw valmistada.

Selleks nad visatakse auku erinevad puuviljad Ja siis ootab, kuni nad hakkavad tiir tegema. Elevandid eristatakse ettearvamatust ja võib rünnata ilma nähtavate põhjusteta. Seega, olenemata magusus tundus meile metsloomad, mäletad seda metsloomalife Seal on nende seadused, et mingil juhul ei saa häirida.

Loodame, et teile meeldis huvitavaid fakte elevantide kohta. Kui see Liikme suurus elevantist tõsi - veenduge, et jagada seda artiklit sotsiaalsed võrgustikud ja pöörake tähelepanu Elevandid Elephantidae - Suured, tugevad, arukad ja seltskondlikud imetajad. Paljude sajandite jooksul on inimkond tabanud nende suurused - mehed Raha liikme suurendamiseks vaade kilogrammi saab jõuda.

Elevandid on üllatunud nende pikad ja paindlikud nina, suured ja klappides kõrvad, samuti lahtine ja kortsus nahk. Nad kuuluvad maailma kõige kuulsama looma loomale. Välimus Kõrvad Elevantide kõrvad, välja arvatud nende otsese sihtkoha jaoks toimivad konditsioneer. Kuumal ajal on elevandid neid hõõrunud ja seeläbi jahutas kõrvade verd, mis tänu arvukatele veresoontele jahutab kogu looma keha.

Nahk Termin "paks-nülitud" pärineb kreeka sõnad "PachyderMos" tähendab "paks naha". Naha paksus mõnedes kehaosades võib ulatuda 2,54 cm. Nahk on seotud kehaga, mis loob kottide püksid nähtavuse. Paksu naha eelised on niiskuse mahaarvamisel, kuna aurustamise kestus ja keha jääb enam jahutatud. Vaatamata naha paksusele elevandid on väga tundlikud puudutuse ja sunny Burns. Et kaitsta vereprepaigade ja päikese veresõidu eest, veega sageli veega ja sõita ka mudas.

Vahekaardid ja hambad Elevandi koe asub ülemisse lõualuu ja ainult ainsa lõikuritena. Neid kasutatakse toidu kaitsmiseks, kaevandamise, samuti esemete tõstatamiseks. Õlu on sünnitusel ja on piimahambad, mis langevad aasta pärast, kui pikkus on 5 cm. Püsivad sabad lähevad kaugemale huuled pärast aastat ja kasvatati kogu elu jooksul.

Liikme suurus elevantist koosneb elevandiluust dentiinmillel on emailiga väliskiht ja mingi vorm loob erilise sära, mis eristab elevantide õlut teistelt imetajatelt, näiteks tüükad, massid ja diivan. Sageli surevad Aafrika elevandid salaküttide kätte ainult randme tõttu. Elevantidel on ka põlisrahvaste hambad asuvad mõlemal poolel mõlemal lõuad. Üks native hammas võib kaaluda umbes 2,3 kilogrammi ja olla telliskivi suurus.

Iga elevant muudab nende elu jaoks 6 hammaste komplekti. Uued hambad ei kasva vertikaalselt, nagu enamik imetajaid ja ronida tagant, samas vana ja kulunud edasi. Vanaduses on põlisrahvaste hammaste elevandid tundlikud ja kustutatud, nii et nad eelistavad süüa pehmemat toitu.

Nad elavad maa all!

Sellisel juhul on soode täiuslikud kohad, kus pehme taimestik kasvab. Sellistes territooriumidel on sageli võimalik kohtuda vanade isikutega, kes jäävad sinna kuni nende surmani. See asjaolu sundis mõned inimesed uskuma, et elevandid saadetakse erilistesse kohtadesse surra. Pagasiruum Elevandi pagasiruumi ulatub samaaegselt ülemise huule ja nina. Pagasiruumis mõlemal küljel on 8 peamist lihaseid ja umbes lihaste tala lihaste fraktsioonid asuvad kogu pikkuses.

Selle ainulaadse lisamise kohta ei ole luud ja kõhre. See on nii tugev, et see võib langeda pagasiruumi puu alla ja nii ärritunud, et see on võimeline valima ainult ühe õled. Elevandid kasutavad oma kärude käed käed: püüdmine, hoidke, tõsta, puudutada, tõmmata, lükata ja visata. Trunk teostab ka ninafunktsioone.

Sellel on kaks ninasõõrme, imemisõhu jaoks pikka nina lõigud kopsudes. Elevandid rakendavad oma pagasiruumi pagasiruumi, kuid vesi ei liigu kogu nina kui õlgedel, selle asemel hilineb see pagasiruumis ja seejärel tõstab elevant pea ja valab vett suhu.

Peamine elupaik on madal ja troopilised metsad. Aride kuu jooksul leidub sageli jõgede rannikust. Aafrika põõsaste elevandid vanetatud elevandid elavad ida- kesk- ja Liikme suurus elevantist Aafrika eelistab madalaid ja mägimetsasid, jõgede üleujutusi, igat liiki metsamaa ja Savannah.

Kuidas teada saada liikme suurust jalgedes

Forest elevandid leidub Kongo jõe basseinides ja Lääne-Aafrikas, märg, poolhange troopilised metsad. Suurim elevant Salvestage ise suur elevant Sai täiskasvanud mees aafrika elevant. See kaalus umbes kilogrammi ja jõudis õlgadele 3,96 meetri kõrgusele. Enamik loomi ei kasva sellistesse suurustesse, kuid Aafrika savannah elevandid mõõtmetel on palju suuremad kui Aasia.

Suur söögiisu Elevandi toitumine hõlmab kõiki taimset tüüpi, murust ja puuviljadest, et lehed ja koor. Keskmiselt võitlesid nad kuni 16 tundi päevas.

Savanted elevandid kasvatavad ja sööda rohu, kaasa arvatud setted, õitsevad taimed, põõsaste lehed. Metsade elevandid eelistavad lehed, puuviljad, seemned, oksad ja koor. Aasia elevandid on segatud dieedi ajal tekkide ajal ja pärast tugev vihmane Sekupeetavad põõsad ja väikesed puud ja pärast vihmaperioodi esimest osa saab nautida rohu.

Ka Aasia elevandid võivad olla erinevad Sõltuvalt hooaja, oksad ja koor. Elu karja Elevandid elavad lähedal sotsiaalsed rühmad mida nimetatakse karjadeks, koosneb reeglina naistest ja nende järglastest. Harja peamine juht on kõige kogenum ja täiskasvanud naine, nii et matriarhy valitseb elevandi perekonnas.

Harja juht mäletab, kuidas leida teed toidule ja veele, samas kui röövloomade vältimine Liikme suurus elevantist teab parimad kohad varjupaika jaoks. Samuti on peamine naissoost õigus rongida noorte käitumisreeglite nooremaid inimesi. Mõnel juhul võib rühm koosneda ühe peamise liider ja selle järglastest. Kui grupi üksikisikute arv muutub suureks, moodustub uus karja, samas kui nad saavad toetada tasuta suhteid teiste ühendustega.

Täiskasvanud mehed tavaliselt ei ela karja. Pärast iseseisvuse leidmist emast lahkuvad mehed karjast ja elavad üksi või teiste bakalaureusega. Mehed saavad naisi karja külastada ainult aretamiseks lühikese aja jooksul. Nad ei osale nende järglaste kasvatamisel. Arvatakse, et nende naised ja mehed söövad erinevatel ohvritel. Naissoost dieet koosneb peamiselt kalmaarist ja mees on mitmekesisem, mis koosneb väikestest, nõlvadest ja muudest alumisest kalast.

Elevant ja meri

Toidu otsimisel reisivad mehed mööda kontinentaalset riiulit Aliasiini lahele. Naised rubivad tavaliselt põhja ja läände avada ookeani juurde. Mere elevant muudab selle migratsiooni kaks korda aastas, naasevad ka pesakonna juurde.

Sea elevandid migreeruvad toidu otsimisel, kuude jooksul on merel ja sageli sukeldudes sügavalt toidu otsimisel. Talvel naasevad nad oma fokeritesse, et korrutada ja sünnitada. Kuigi mehe ja naise mere elevandid veedavad aega merel, on nende migratsiooni- ja toitumisharjumused erinevad: mehed lähevad järjekindlamale marsruudile, jahti mööda kontinentaalset riiulit ja saage toitu ookeani allosas, samas kui naised muudavad oma Marsruudid liikuva tootmise otsimisel ja rohkem avatud ookeanis.

Echoliocation, Marine Elephants kasutavad oma nägemist ja nende vuntsid tunda liikumist lähedal. Iseloomu ja elustiili omadused Sea elevandid sisenevad kaldale ja moodustavad kolooniaid vaid paar kuud aastas, et sünnitada, korrutada ja tõsta. Ülejäänud aasta jooksul ei nõustu koloonia ja üksikisikud Liikme suurus elevantist suurema osa oma ajast toidu otsimisel, tähendab ujumist tuhandete miili ja keelekümblusega suure sügavamal. Kuigi merele elevandid on meres toidu otsimisel, sukelduvad nad uskumatu sügavuseks.

Tavaliselt kastetakse need umbes meetri sügavusele.

  • Oligotseen ja Nizhny Mogen ".
  • Kust leida mammutid Siberis. Live Mammoth Siberi
  • Mõned neist on. Mõned neist. Teel tagasi, Alge küsis Latifa
  • Mis on inimese liikme suurus
  • Light Internetis Elevandid - ainulaadsed loomad nende anatoomias ja füsioloogias.
  • Video kursused Kuidas suurendada oma munn
  • Aasia Fotod elevandi Rajan, ujuvad ookeani sügavustes, läks ümber interneti.

Keskmise kestusega Keelekümblus on 20 minutit, kuid nad võivad sukelduda tund või kauem. Kui mere elevandid tulevad pinnasse, kulutavad nad enne sukeldumist ainult minutit maal - ja jätkake seda sukeldumisprotseduuri 24 tundi ööpäevas.

Maal, mere elevandid jäävad sageli ilma veeta pikema aja jooksul. Dehüdratsiooni vältimiseks võivad nende neerud toota kontsentreeritud uriini, mis sisaldab rohkem jäätmeid ja vähem tegelikku vett igas tilgas. Rookery on väga lärmakas koht aretushooajal, sest mehed vokaal, karjuvad poisid, mis peavad sööma ja naised tüli üksteisega, sest suurepärane asukoht ja poisid.

  • Kust leida mammutid Siberis.
  • Mastodont on elevandi esivanem? Elevantide ja Moolide esivanemad elasid vees iidsetes elevantides
  • Millised on elevandid. Elevandid (Lat. Elephantidae). Elevandid ja hiired
  • Kuidas kiiresti suurendada liikme 5 cm
  • Värvid Elevantide liigid on praegu.
  • Uimastite suurenemine meessoost liige
  • Vaade: Lõuna-meri elevant Lõuna-meri elevant Mirounga Leonina - tegelike tihendite loomade perekond Phocidae.

Khrunning, Snort, röhitsus, piitsutamine, ekraanid, Squeal ja Meeste Roars kombineeritakse mere elevandi heli sümfoonia loomiseks. Sotsiaalne struktuur ja reproduktsioon Lõuna-meri elevant, nagu Põhja, tõugude ja liinide liinid, kuid talvel merel võib olla pakkimisjää lähedal. Lõuna-meri elevantide tõug maa peal, kuid veeta talve Antarktika külmavees antarktika jää. Põhjavaade ei rännata aretusprotsessis.

Kui aretushooaja saabub, määravad mere elevandid Mehed ja kaitsevad territooriumi, muutuvad üksteise suhtes agressiivseks. Nad koguvad Harem lt 50 naisele, mis on palju väiksemad kui nende suured partnerid. Mehed võitlevad üksteisega paaritumise domineerimise eest. Mõned kohtumised lõpevad müha ja agressiivsete kujugadega, kuid paljud teised muutuvad julmateks ja veriste lahinguks.

Aretushooaja algab novembri lõpus. Naised hakkavad jõudma detsembri keskel ja jätkuvalt saabuvad kuni veebruari keskpaigani. Esimene sünni tekib ligikaudu jõulud, kuid enamik tööjõu esineb tavaliselt jaanuari viimases kahe nädala jooksul. Naised jäävad rannas umbes viis nädalat alates kaldale sisenemise hetkest. Üllataval kombel on mehed rannas kuni Liikme suurus elevantist. Piimade söötmisel ei söö - nii ema ja laps elab seetõttu, et energia kogunenud piisavalt rasva varudes.

Naised sünnivad igal aastal ühe Cudi pärast kuulist rasedust. Mere elevantide loomulikud vaenlased Suurte lõunapoolsete meri elevantide puhul on nende hulgas vähe vaenlasi: mis võib huntida poisid ja vanad tihendid; leopardi tihendid, mis mõnikord ründavad neid ja tapavad neid; mõned suured haid.

Sex suurendada liige kodus

Mere elevantide vaenlasi võib pidada reprodutseerimise ajal nende elanikkonna liikmeks. Sea elevandid moodustavad harem, kus domineeriv või alfa-isas ümbritseb naiste rühm. Haremi beeta-meeste perifeerias ootavad sidumise lootuses.

Nad aitavad alfa-meestel hoida vähem domineerivaid mehi. Meeste võitlus võib olla verine äri, kui mehed tõusevad ja peksid end üksteise vastu, hõõrudes suured koera hambad. Sea elevandid kasutavad oma hambaid lahingu ajal vastaste kaela rebimiseks. Suured mehed võivad aretusperioodil teiste meeste vastu võitlemise tulemusena olla väga vigastatud.

Võitlused domineerivate meeste ja taotlejate vahel võib olla pikk, verine ja äärmiselt julm ja kaotaja saab sageli tõsiseid vigastusi. Kuid mitte kõik vastasseisud lõpevad lahingus. Mõnikord nad piisavalt ronida tagajäsemeid, visata pead, kiidelda oma nina ja möirgavad ohud hirmutada enamus vastased. Aga kui lahingud ilmnevad, tuleb harva surma.

Rahvastik ja vormi staatus Mõlema tüüpi mere elevandid jahti nende rasva ja Liikme suurus elevantist suureneb nende arv järk-järgult järk-järgult ja nende ellujäämist ei ohusta enam. Väike grupp mere elevantide, mis kasvatatud Guadalupe'is, ei ole kaugeltki madalamast Californiast, säilinud hülgejahi hävitava tulemuste hävitamiseks.

Me esimest korda kaitstud Mehhiko ja siis nad pidevalt laiendada oma elanikkonnast. Merede imetajate kaitse seadusega kaitstudnad laiendavad oma vahemikku kaugsaartest ja praegu koloniseerivad individuaalsed mandri-randud, nagu Piesras Blancas, Big Sura lõunaosas, mitte kaugel San Sileonist. Mere elevandi elanikkonna üldhinnang Huvitav fakt: Sea elevandid on metsloomad ja ei tohiks neid läheneda. Nad on ettearvamatud ja võivad põhjustada inimestele suurt kahju, eriti reprodutseerimisperioodi jooksul.

Inimeste sekkumine võib teha hülgeid, et kasutada elulemuse jaoks vajalikku väärtuslikku energiat. Cubs saab eraldada oma emadest, mis sageli põhjustab nende surma. Riiklik merekala kalandusteenistus, föderaalne asutus, kes vastutab mereimetajate kaitse seaduse täitmise tagamise eest, soovitab läbivaatamisest turvalist kaugust meetrit. Mere elevant- Loom.

Päritolu nimi "Mastodont"

Nad on suured ja mahukad maa, kuid suurepärased vees: saab sukelduda sügavusele 2 kilomeetri ja kinnipidamise hingamine vee alla 2 tundi. Sea elevandid liiguvad üle ookeani ja saavad ujuda tohutute vahemaade otsimisel. Nad võitlevad päikese käes, kuid ainult kõige vapper saavutab eesmärke.

Sea elevandid on tõelised hiiglased, nad on suurimad lihasööjad. Looduses on 2 tüüpi mere elevandid: lõuna- ja põhjaosas. Kuna lõunamere elevantil on üsna muljetavaldav suurus, arvavad enamik inimesi, et seda looma nimetatakse selleks elevandiks. Tegelikult on nende nimi nagu nina lihav, mis meenutab pagasiruumi, kuigi sellise "pagasiruumi suurus" ja ei ületa 10 sentimeetrit. Naistel ei ole sellist eristavat funktsiooni.

Lõuna-mere elevandid Mere elevant jõuab 5 meetri kaugusele ja kaalutakse 2,5 tonni. Elevandid on nii arukad loomad, kes instinktid ei mängi nende arengus olulist rolli: enamik oskusi, mida nad omaette kapten, võttes eeskujuks vanematelt.

Seetõttu jääb elevant noorematele aastatele oma emale, nagu mehe laps. Elevandi aju iseloomustab keeruline struktuur, kaalub 4 korda rohkem inimest ja on suurim kõigi maapealsete imetajate seas. Elevandi kõrvad on suurepäraselt kohandatud madala sagedusega võnkumiste püüdmiseks. See Liikme suurus elevantist võib kuulata infrapuna 4 km kaugusel. Ja Duskis, kui tingimused on kõige soodsamad, võivad elevantide avaldatud tööd ületada kuni 10 km kauguse.

Elephant - kirjeldus, funktsioon ja fotod Elevandid - loomade seas hiiglased.

Kuidas suurendada Sex Dick cm

Elephant kõrgus 2 - 4 m. Elephant kaal - tonni. Elevandid Aafrikas, eriti Savannas, on sageli mass kuni tonni. Võimas elevant keha on kaetud paksuga kuni 2, 5 cm nahast pruun või hall sügava kortsudega. Elevant on sündinud haruldaste harjastega, täiskasvanud on taimestikust praktiliselt ära võetud.

Loomade pea on kõrvade suurustes täiesti suur. Elevandi kõrvad on üsna suur pind, need on paksud baasil õhukeste servadega reeglina on hea termilise vahetuse regulaator. Kõrvade väljalaskmine võimaldab loomal suurendada jahutamist. Elephandi jalal on 2 põlve tassi. Selline struktuur muudab elevandi ühe imetajaga, mis ei tea, kuidas hüpata. Jala keskel - rasva padja, mis kevaneb igal sammul, mis võimaldab neil võimsatel loomadel liikuda peaaegu vaikselt.

Elevandi pagasiruumi on hämmastav ja ainulaadne organ, mis on moodustatud ümbritseva nina ja ülemise huulega. Kõõlused ja üle tuhande lihased muudavad selle tugevaks ja paindlikuks. Pagasiruumi teostab mitmeid olulisi funktsioone, pakkudes samal ajal loomade hingamist, lõhnavat, puudutades ja hõivamist. Läbi pagasiruumi, elevandid on kaitstud, joota, süüa, suhtle ja isegi tõsta järglasi. Teine välimuse "atribuut" on elevantide koe.

Nad kasvavad kogu elu jooksul: võimsam kui õlu, vanem nende omanik. Elevandi saba on umbes sama pikk kui tagumised käpad. Saba ots on raamitud kõvad juuksed, mis aitavad sõita putukatesse. Konkreetne elevandi hääl. Kõlab, mis moodustavad täiskasvanud looma nimetatakse Boars, pestud, sosistava ja elevandi müha. Elevandi eluiga on umbes 70 aastat. Elevantide liigid Elava elevantide perekonnas eristatakse kolm peamist liiki, mis on seotud kahe tüübiga: koht aafrika elevandid Loxodonta.

Elavad mööda ekvaatorit kõigi Aafrika territooriumil; Aafrika elevant Savan elevant metsa elevant Loxodonta tsükloti. Seda tüüpi elevandid levitatakse troopilistes Aafrika metsades. Tüübid sageli risti ja annavad üsna elujõulisi järglasi.

Koht india Aasia elevandid Elephase. Sisaldab ühte liiki - india elevant Elephase Maximus. See on vähem Savanna, kuid tal on võimsam keha ja lühikesed Liikme suurus elevantist. Värv - pruunist kuni tumehallile. Sellise elevantide eristusvõime on väikesed aerud nelinurksed kuju ja ühe protsessi lõpus pagasiruumi. India elevant Kus ja kuidas elevandid elavad? Kahjuks on kariloomade peamine osa sunnitud elama riiklike reservide, et mitte saada barbaarsete salaküttide saagiks.

Elephant elab igas maastikul, kuid ta püüab vältida kõrbetsooni ja liiga paksu vihmametsade, eelistades Savannani tsooni. Erinevalt Aafrika mandri mehest armastavad India elevandid metsamaale asuda, eelistades troopika ja tihedate põõsaste bambusest paksehti.

Umbes 16 tundi päevas, elevandid on hõivatud toidu imendumise, samas umbes kg taimestik sööb söögiisu. Elevant sööb rohi sealhulgas Rogoz, Papyrus Aafrikasrisoome, puude igav ja lehed näiteks Ficus Indiaslooduslikud, Marola puuviljad ja isegi. Elevandi toitumine sõltub elupaigast, kuna erinevad puud ja maitsetaimed kasvavad Aafrikas ja Indias.

Neid loomi ei mööda nägu ja põllumajanduslikke istandusi, põhjustades nende külastustel olulist kuivatamist, batte ja teiste kultuuride kahjustamist. Helves ja pagasiruumi aitab neil neid aidata, närida - põlisrahvaste hambad.

Elevandi muutuste hambad, nagu nad on kuulnud. Elevantide loomaaias toidab seda heina Liikme suurus elevantist roheliste suurtes kogustes ja annavad ka loomade köögiviljadele, puuviljadele, juurtele: kapsas, õunad, peet, arbuusid, keedetud, kaerid, kliid, õõnesid, leiba ja Banaanide elevantide ja teiste kultuuri lemmik stipendium.

Elevantide liigid on praegu. Elephant - kirjeldus, liigid, kus elu

Päeva jooksul looduses, elevant sööb umbes kg toitu. In vangistamisel toidu tarbimine elevandid on järgmised: umbes 10 kg köögivilju, 30 kg heina ja 10 kg leiba. Täiskasvanud on kuulsad valijad. Elephant joogid umbes liitrit vett päevas, nii et need loomad asuvad peaaegu alati reservuaaride lähedal. Elevantide reprodutseerimine Elevandid moodustavad perearsti inimestsealhulgas küpse juhtimise, õde, tütreid ja ebaküpsete meeste jaoks.

Elevandi naine on perekonnas hierarhiline link, see valmneb 12 aasta pärast, aastane on valmis järglaste kuivama. Naiste meestel jätavad aastase karja Aafrika 25 aasta pärast ja muutunud üheks. Igal aastal kannavad meeste jalgade üksikisikud agressiivse olekuni, mis on põhjustatud testosterooni suurenemisest, mis asub umbes 2 kuud, seetõttu on üsna tõsiseid kokkupõrkeid, lõpetades vigastuste ja vigastustega.

Tõsi, seal on pluss selles asjaolu: võistlus kogenud kolleegidega peatab noorte meeste elevantide varajane paaritumist.

Elevantide reprodutseerimine toimub hooaja sõltumatult. Elephant mees jõuab karja, kui naissoost valmisolek paaritumiseks. Lojaalne ülekanded omavahel regulaarsel ajal, mehed on abieluga rahul, mille tulemusena on võitja naisele lubatud. Elevant Rasedus kestab kuud. Elevantide sünnitust peetakse ühiskonnas, mis tekitab karja naisi, mis ümbritsevad ja kaitsevad palavikku juhusliku ohu eest.

Tavaliselt on see sündinud üks elevant, mis kaalub tsentri lähedal, mõnikord kaksikuid. Mõne päeva pärast reisib noorte kergesti koos sugulastega Liikme suurus elevantist, haarata pagasiruumi ema saba jaoks.

Toitmine piima kestab kuni 1, aastat ja kõik imetavad naised osalevad protsessi käigus. Elevandid on meie planeedi suurimad mammutajad. Kõige kuulsamad elevandi perekonnad on Aafrika ja Aasia India elevandid. Nad elavad erinevatel mandritel, kuid juhtivad peaaegu sama elustiili.

Kus elevandid elavad? Elupaikade Aafrika elevant Üks kord afrika Elevandid asuvad peaaegu kogu Aafrika mandri. Elevantide elupaika pikendati põhjast kogu mandri lõuna poole. Tagasi 6. Enamik kariloomadest nendest riikidest elab looduskaitsealade ja rahvusparkide territooriumil. Eeltööde kaugemale jäänud elevandid muutuvad sageli kaevandavateks salaküttimiseks.

Aafrika elevandid elavad erinevates maastikele, vältides ainult kõrbete ja vihmametsade. Elephant majutuse valiku peamised prioriteedid on Liikme suurus elevantist kriteeriumid: söödavarude, vee ja varjude olemasolu. Elevantide dieedi kohta loetakse artiklis.

Kus India elevant elab?

Nagu teismeline suurendab peenise kasvu

India Elevant jagati kogu Lõuna-Aasias. Looduses keskkonnas elas ta mööda tiigri jõgesid ja eufrates kuni malai poolsaare. Mõned karjad jaotati isegi Himaalaja lähedal ja Jangtse jõe ääres, mis Hiinas. Erinevalt oma Aafrika okaspuudest eelistavad India elevandid lahendada troopilistes ja subtroopilistes metsades tihedad põõsad ja bambusest paksud. Mõnikord külmas hooajal läheb see Steppesse, kuid võib-olla on Liikme suurus elevantist ainult reservides, sest ülejäänud stepid sai põllumajandusliku alused.

Sooja aeg, elevandid metsa nõlvadel rändavad Himaalaja ja leitakse kõrgusel kuni meetri kõrgusel merepinnast. Seda on lihtne ära arvata aafrika elevant elab AafrikasPeaaegu kõik mandriosad. See on suurim maapaja, saavutades rohkem kui 3 tonni kaalu.

Aafrika elevant on üsna kõrge - 4 meetrit. Seda tüüpi elevandid on üsna suured ja väljendunud sabad. Õlle mehed on suured - kuni kolm meetrit naised, kes ei jõua arvesti. Elevantide pagasiruumi moodustub ülemise huule ja nina põnevusest. Elevandid - Herbal imetajad, eelistavad maitsetaimi, lehed, filiaalid toiduna. Elevantide elavad pered mitmete isikute jaoks üksikisikute arv on igas grupis umbes Elevandid on üksteisele väga sõbralikud, maailma valitseb oma perekonnas.

Täiskasvanud elevandid valvama hoolikalt noori mõtlesin, ja kui Cub on sündinud, kogu pere näib olevat rõõmustanud.

Kui kiiresti peenise suurendab summa

Naiste varjupaigad noored pikka aega - peaaegu kaks aastat. Üks elevant on tavaliselt sündinud.

Mida öeldakse eskimi

Pärast valguse tekkimist toidab CUB 2-aastase emapiima ja alles pärast viie aasta möödumist iseseisvalt. Elevant Lifephan: aastat vana. Ta on veidi vähem Aafrika elevant.

Võrreldes Aafrika elevantsusega on India elevantil väikesed kõrvad ja vähem väljendunud kuded. Mõned naised puuduvad üldse. Elevant sööb rohi, erinevaid puuvilju. Muide, kõik elevandid söövad pagasiruumi abil: nad võtavad toitu pagasiruumi poolt ja klappige see suhu. Joo nad ka pagasiruumiga.